Lapinukon porokeitto

  • 500 g poronkäristyslihaa
  • 100 g savupekonia 
  • 500 g perunaa 
  • 100 g sipulia 
  • 100 g porkkanaa
  • 50 g selleriä
  • 50 g palsternakkaa
  • 1 pkt Kuusamon Paimenpoika sulatejuustoa
  • 2 dl kermaa
  • laakerinlehteä
  • 3-4 katajanmarjaa murskattuna
  • tuoretta timjamia,  lipstikkaa
  • mustapippuria myllystä
  • n. 2 litraa lihalientä
  • voita
  • suolaa

Ruskista käristysliha pannulla ja hauduta mureaksi lihaliemessä.  Kuullota kuutioitu sipuli ja juurekset pannulla. Freesaa perunat  ja pekoni kattilassa ja lisää muut  juurekset. Mausta. Hauduta kypsäksi. Sulata juusto kerman kanssa pienessä kattilassa ja lisää seos lihojen ja juuresten joukkoon kattilaan. Kun perunat ja juurekset ovat kypsiä pyöräytä joukkoon haudutetut lihat (ne voit toki lisätä jo keittovaiheessa, kun varmistat, että ne ovat riittävän mureita).Tarkista maku ja viimeistele keitto tuoreyrtein.

Tarjoa keiton kanssa rieskaa, esimerkiksi kuusamolaista perunarieskaa.


Varaukset

Palvelemme pääsääntöisesti 4-30 hengen ryhmiä tilauksesta.
Tiedustelut ja pöytävaraukset sähköpostilla 5 arkipäivää aikaisemmin.
Palaamme asiaan heti, kun keittiöstä joudamme!

rotisseurs

WildFood_logo

Ruka_Kuusamo

© Studioravintola Tundra. Web Mainostoimisto Davas.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan