Madekeitto

Made 

  • n. 1,5 kg nyljetty made, mukana maksa ja mätimoukut
  • voita ja öljyä paistamiseen
  • ruisjauhoa leivitykseen
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Paloittele made muutaman sentin pituisiksi paloiksi. Kierittele ruisjauhoissa ja paista pannulla, mausta.

Kiehauta maksa ja mätipussit suolalla ja mustapippurilla maustetussa vedessä.

Keitto

  • 1 iso keltasipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 0,5 l kuorellista perunaa lohkottuna
  • 25 g voita
  • 1 pkt Kuusamon savusulatejuustoa
  • lipstikkaa
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 nippu tilliä leikattuna
  • kalalientä (suolaa tarvittaessa)
  • mustapippuria

Lohko juurekset. Freesaa juurekset ja perunat voissa ja lisää kalaliemi. Keitä juurekset ja perunat kypsäksi. Lisää keiton loppupuolella sulatejuusto ja loput mausteet.

Tarjoilu

Annostele keitto kulhoihin ja lisää lämpimät pannulla paistetut mateenpalat sekä maksa ja mätimoukku. Mausta leikatulla tillillä.

Tarjoa rieskan tai ruisleivän kanssa.


Varaukset

Palvelemme pääsääntöisesti 4-30 hengen ryhmiä tilauksesta.
Tiedustelut ja pöytävaraukset sähköpostilla 5 arkipäivää aikaisemmin.
Palaamme asiaan heti, kun keittiöstä joudamme!

rotisseurs

WildFood_logo

Ruka_Kuusamo

© Studioravintola Tundra. Web Mainostoimisto Davas.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan