Hauki­tournedos kermapippuri­kastikkeessa

500g haukea palana tai jauhettuna
50 g voita
2 munanvalkuaista
2 dl kermaa
Maldon-suolaa
valko- ja mustapippuria myllystä
tuoreita yrttejä
chiliä

Jauha kala kahteen kertaan lihamyllyllä. Siirrä jauhettu kala yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä. Lisää mausteet ja sekoita lisää. Tarkista maku paistamalla testipala paistinpannulla. Kun olet tyytyväinen makuun, muotoile massasta pihvejä ja paista ne pannulla kypsiksi.

Kermapippurikastike

2 dl kuohukermaa
2-3 rkl sinappia
musta-, valko-, viher- ja rosepippureita, murskattuna
kasvislientä
hieman voita

Laita kerma kattilaan ja anna sen kiehua kokoon. Lisää sekaan pippurit ja hieman kasvislientä. Viimeistele voilla.

Tarjoiluun keitettyjä uusia perunoita sesongin sieniä ja kasviksia

valkosipulia
mustapippuria

Paloittele sienet ja kasvikset haarukkapaloiksi, ja kuullota ne pikaisesti pannulla.


Varaukset

Palvelemme pääsääntöisesti 4-30 hengen ryhmiä tilauksesta.
Tiedustelut ja pöytävaraukset sähköpostilla 5 arkipäivää aikaisemmin.
Palaamme asiaan heti, kun keittiöstä joudamme!

rotisseurs

WildFood_logo

Ruka_Kuusamo

© Studioravintola Tundra. Web Mainostoimisto Davas.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan