Kokkauskurssit

Valmista usean ruokalajin illallinen tai osallistu teemailtaamme

Kokkauskurssit ryhmille

Studioravintola Tundran kokkauskursseilla keittiömestari Jarmo Pitkänen perehdyttää vieraansa villien, pohjoisten raaka-aineiden saloihin.
Myös kansainvälisten erikoisherkkujen, kuten kaviaarin tai kuningasravun käyttö kurssilla onnistuu mainiosti. Ammattitaitoisen keittiömestarin opastuksella kaikki osaavat valmistaa suussa sulavia herkkuja.
Ryhmän ihannekoko 6-20 henkilöä. Kurssin kesto on noin 4-6 tuntia.

Kokkauskurssin sisältö

  • keittiömestarin alustuksen illan teemaan valituista ruoista ja viineistä
  • reseptit menun ruokalajeihin
  • kokkauskurssi ammattikeittiössä
  • illallinen kurssilla valmistetuista herkuista
  • juomat sovitaan tilauskohtaisesti eivätkä ne sisälly kurssin hintaan

Teemalliset kokkauskurssit

Päivän kestävillä teemakursseilla syvennytään aiheeseen ennen kokkailua. Reseptiikan lisäksi keittiömestari kertoo lähemmin käsiteltävistä raaka-aineista ja kokkausmetodeista. Kesto noin 6 h

Yhdistä kokkauskurssiisi

Viinimaistajaiset

Kokkauskurssin yhteyteen voidaan lisätä esimerkiksi viininmaistijaiset. Ohjelmassa voi olla myös kalareissu lähijärvelle, jonka saaliista valmistetaan upea illallinen.

Kokousta ja kokkaa

Yhdistä kokoukseesi rento lounaskokkauskurssi.

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas

ELY nega  eu lippu nega