ELO -säätiö nimitti Jarmo Pitkäsen villiruokamestariksi

Villiruoka on vuosikymmenet ollut osa suomalaista perinnettä, mutta se on levinnyt ravintoloihin vasta viime vuosina. Muutamat arvostetut keittiömestarimme erottuvat villiruoan huippuosaajina ja edelläkävijöinä, ja heidän työnsä ansiot tunnustetaan, kun ensimmäiset villiruokamestari-tittelit jaetaan.

Villiruokamestarin kriteereinä on ruoka-alan laajan osaamisen, esimerkiksi keittiömestarin tutkinnon lisäksi mm. oman villiruokaa sivuavan kirjan julkaisu. Lue artikkeli kokonaisuudessaan täällä


Varaukset

Palvelemme pääsääntöisesti 4-30 hengen ryhmiä tilauksesta.
Tiedustelut ja pöytävaraukset sähköpostilla 5 arkipäivää aikaisemmin.
Palaamme asiaan heti, kun keittiöstä joudamme!

rotisseurs

WildFood_logo

Ruka_Kuusamo

© Studioravintola Tundra. Web Mainostoimisto Davas.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjäPalaa kauppaan