Kokonaisvaltainen nautinto
Tundran ruoka perustuu puhtaisiin ja aitoihin raaka-aineisiin. Huomioimme luonnon kiertokulun, ja menumme vaihtelevat vuodenaikojen sekä saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.
Keittiömme keskiössä on kuusamolainen villiruoka kuten kala, riista ja yrtit. Käytämme paljon myös sieniä ja marjoja. Paikallisuus on läsnä kaikessa ja kokonaisvaltainen, kaikkia aisteja hivelevä elämyksemme syntyy makujen, tuoksujen, värien ja muotojen yhdistelmästä.
Raaka-aineiden lisäksi pohjoinen luonto näkyy myös astioissamme ja sisustusesineissämme. Ne valmistetaan omassa keramiikkastudiossamme, ja niitä voi hankkia esimerkiksi tuliaisiksi, asiakaslahjoiksi tai muistoksi itselle.
Toimimme tilausperiaatteella ryhmille (4-30 henkilöä). Löydät meidät Kuusamosta n. 15 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja n. 25 minuutin päässä Rukalta.