fbpx

Loimutettua jalokalaa & villejä yrttejä

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Perusohje

tuoretta lohikalaa(kuvassa kirjolohta)
soijaa
korianteria
mustapippuria
sormisuolaa

Leikkaa kala nahattomiksi soiroiksi noin 1x3 cm. Öljyä kevyesti metallinen laidallinen uunipannu.

Asettele kalasoirot metalliselle laidalliselle astialle.
Töhötä käsikaasulla pinta kiinni.
Varo kypsentämästä liikaa, keskustan pitää jäädä raaaksi.
Sirottele soijaa päälle pari ruokalusikallista.
Leikkaa tuoretta korianteria päälle sekä mustapippuria.
Tarjoile seuraavana päivänä.

Mahdollisia lisukkeita

perunasiivuja – keitettyjä ja maustettuja
(villi)yrttejä sesongin mukaan(siankärsämöä, suolaheinä, vesiheinää jne.)
valkosipulimajoneesia
mätiä koristeeksi

Phone  +358 40 7738 000 
Email  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo
FINLAND

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas