Haukitournedos kermapippurikastikkeessa

Haukipippuripihvi500g haukea palana tai jauhettuna
50 g voita
2 munanvalkuaista
2 dl kermaa
Maldon-suolaa
valko- ja mustapippuria myllystä
tuoreita yrttejä
chiliä

Jauha kala kahteen kertaan lihamyllyllä. Siirrä jauhettu kala yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä. Lisää mausteet ja sekoita lisää. Tarkista maku paistamalla testipala paistinpannulla. Kun olet tyytyväinen makuun, muotoile massasta pihvejä ja paista ne pannulla kypsiksi.

Kermapippurikastike

2 dl kuohukermaa
2-3 rkl sinappia
musta-, valko-, viher- ja rosepippureita, murskattuna
kasvislientä
hieman voita

Laita kerma kattilaan ja anna sen kiehua kokoon. Lisää sekaan pippurit ja hieman kasvislientä. Viimeistele voilla.

Tarjoiluun keitettyjä uusia perunoita sesongin sieniä ja kasviksia

valkosipulia
mustapippuria

Paloittele sienet ja kasvikset haarukkapaloiksi, ja kuullota ne pikaisesti pannulla.

Phone  +358 40 7738 000 
Email  info(at)tundra.fi
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo
FINLAND

rotisseurs   NP WildFood logo RGB  ruka kuusamo logo

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas

ELY nega  eu lippu nega