Syksyyn kuuluu
 sienten metsäinen aromi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

sienetSieniaikaan tuoreiden sienten aromit saa esiin helpoiten yksinkertaisesti pikamarinoimalla ne. Toki kuten aina sienestäessä, sato tulee tunnistaa varmasti ennen ruoaksi laittoa. Parhaiten marinointiin sopivat kiinteämaltoiset sienet, esimerkiksi tatit.

Marinoituja tatteja

tuoreita herkkutatteja tai muita sesongin sieniä

yrttejä maun mukaan

1/2 dl rypsi- tai oliiviöljyä

1 banaanisalottisipuli 

valkoista balsamicoa maun mukaan

erilaisia salaatinlehtiä koristeeksi

valkosipulia

musta- ja valkopippuria, suolaa

Viipaloi sienet 2-3 millimetrin vahvuisiksi haarukkapaloiksi kulhoon. Hienonna sipuli ja yrtit ja levittele ne siivujen päälle. Lisää öljy sekä hieman valkoista balsamicoa viipaleiden päälle. Lisää pippureita ja sormisuolaa maun mukaan. Kääntele sieniä varovasti ja nosta kulho jääkaappiin vetäytymään. Ota sienet temperoitumaan huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua.

Phone  +358 40 7738 000 
Email  info(at)tundra.fi
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo
FINLAND

rotisseurs   NP WildFood logo RGB  ruka kuusamo logo

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas

ELY nega  eu lippu nega