Parsassa maistuu kevät

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Yksi varma kevään merkki on parsanippujen ilmaantuminen kauppojen vihanneshyllyyn. Tuore parsa on erinomainen lisäke suomalaisille järvikaloille ja siten erinomaisen muuntelukykyinen kevätruoka.

Jatka lukemista

Parasta porosta pitkään hauduttamalla

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Pitkään matalassa lämmössä haudutetut ruoat ovat olleet huudossa jo usean vuoden ajan. Hauduttamalla valmistetaan yleensä paljon sidekudosta ja siten pitkää mureutumisaikaa vaativia lihoja kuten lapaa, niskaa, potkaa sekä kylkilihoja.

Jatka lukemista

Uuden vuoden juhlapöydässä lähijärven kalaa

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Juhlapyhinä ruoanlaittoon varataan enemmän aikaa kuin arjen pyörteissä. Aterian eteen kannattaa tehdä työtä etukäteen niin, että koko perheellä on tilaisuus istahtaa yhdessä pöydän ääreen nauttimaan herkuista rauhassa ja kiireettömästi. Hyvän ruoan valmistuksen ei tarvitse olla nopeaa eikä vaivatonta! Ruoanlaitto jos mikä on käsityötä, ja herkullinen lopputulos vaatii aina huolellista suunnittelua ja valmistelua.

Jatka lukemista

Phone  +358 40 7738 000 
Email  info(at)tundra.fi
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo
FINLAND

rotisseurs   NP WildFood logo RGB  ruka kuusamo logo

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas

ELY nega  eu lippu nega