Yksi varma kevään merkki on parsanippujen ilmaantuminen kauppojen vihanneshyllyyn. Tuore parsa on erinomainen lisäke suomalaisille järvikaloille ja siten erinomaisen muuntelukykyinen kevätruoka.

Lue lisää

poroaPitkään matalassa lämmössä haudutetut ruoat ovat olleet huudossa jo usean vuoden ajan. Hauduttamalla valmistetaan yleensä paljon sidekudosta ja siten pitkää mureutumisaikaa vaativia lihoja kuten lapaa, niskaa, potkaa sekä kylkilihoja.

Lue lisää

AhvenbrucettauppomunallaJuhlapyhinä ruoanlaittoon varataan enemmän aikaa kuin arjen pyörteissä. Aterian eteen kannattaa tehdä työtä etukäteen niin, että koko perheellä on tilaisuus istahtaa yhdessä pöydän ääreen nauttimaan herkuista rauhassa ja kiireettömästi. Hyvän ruoan valmistuksen ei tarvitse olla nopeaa eikä vaivatonta! Ruoanlaitto jos mikä on käsityötä, ja herkullinen lopputulos vaatii aina huolellista suunnittelua ja valmistelua.

Lue lisää

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas

ELY nega  eu lippu nega