Studioravintola Tundran menu

4-30 hengelle
Rotisseurs
  • Läheltä ja kaukaa - Tundran makumatka maailmalla

    66-99 €
    Tämä makumatkan innoittajana ovat Tundran isännän maailmalle suuntautuneet kokkausmatkat. Keittiömestarin makumuistot johdattavat matkalle maailman ympäri. Ruoat on valmistettu Kuusamon järvien ja metsien hienosta, villeistä raaka-aineista ryyditettynä kansainvälisillä mausteilla. Tarvittaessa saalista on pyydetty vähän kauempaakin.

    4 ruokalajin 66 €
    6 ruokalajin 79 €
    9 ruokalajin 99 €

    Kerrottehan tilatessa mahdolliset allergiat.
  • Villiruoan Maistelumenu

    68 €

    minimilaskutus 10 henkeä

    Tässä klassisessa menussa yhdistyvät kuusamolaiset traditiot ja uusi pohjoinen keittiö. Kuusamon kuulua järvikalaa ja riistaa ja muita metsän antimia tarjotaan pieninä kylminä ja lämpiminä maisteluannoksina.
    Ruoat tarjotaan Tundran vadeilta joista ruokavieraat voivat koostaa haluamansa valikoiman.


    Käytettäviä raaka-aineita mm. siikaa, muikkua, säynävää, ahventa, särkeä, kiiskeä ja haukea, poroa, hirveä ja sieniä. Jälkiruokana villimarjatrifle.
    ***
    Villimarjatrifle
    Kahvi tai tee
  • Menu Tundra

    80 €

    Talon nimikkomenussa yhdistyvät muotoilu ja ruokataide: Kuusamon sesonkien monipuoliset maut katettuna Keramiikkastudio Tundran omille, juuri tätä makuelämystä varten muotoilluille lautasille.

    Tundran cocktail (ei sisälly hintaan)
    ***
    Scapaslautanen
    Valikoituja pikkuherkkuja sesongin kalasta, riistasta ja sienistä (3 kpl)
    ***
    Pääruoka: Keittiömestarin suositus. Menun pääruoka suositellaan sesongin raaka-aineista.
    ***
    Juustopala
    ***
    Suklaaveistos
    ***
    Kahvi tai tee
  • Menu Suomi 100 v.

    100 €

    Lapin klassisia herkkuja sovellettuna Tundran tapaan Suomen 100 vuotisjuhlan kunniaksi. Tässä menussa maistellaan pohjoisen Suomen tyypillisimpiä ja persoonallisimpia raaka-aineita. Makumaailmaa ryyditetään pohjoisen villeillä yrteillä kuten mesiangervolla tai väinönputkella. Menu Suomi 100v huipentuu jälkiruokaan, jossa maistellaan Pohjolan villimarjoja ja suklaata villiyrttien kera.

    Malja Suomelle
    ***
    Järvikalatrilogia
    ***
    Avanto
    ***
    Poroa Tundran tapaan sesongin lisukkein
    ***
    Juusto
    ***
    Suklaata, mesiangervoa ja marjoja
    Kahvi tai tee
  • Menu Kuningasrapu

    119 €

    Alkuun tarjotaan pohjoiskalotin erikoisherkkuja Tundran tapaan scapaksina, pieninä aperitiivipaloina tarjoiltuna tundran vadeilta.

    Pääruokana tarjotaan pohjoisen jäämeren suurinta äyriäistä, Varangin vuonosta pyydettyä kuningasrapua. Kuningasrapumenu huipentuu jälkiruokien klassikkoon - suklaafondantiin

    Viiden scapaksen valikoima Pohjolan parhaita erikoisherkkuja
    ***
    Avanto
    ***
    Kuningasravun koipea kahdella tavalla
    Sesongin lisäkkeet
    ***
    Kahden suklaan fondant
    Kahvi tai tee
  • Menu Signature

    250 €

    Seitsemän ruokalajin maistelumenu on ainutlaatuinen aistien juhla todellisille herkkusuille.

    Studioravintola Tundrassa yhdistyvät pohjoisen puhtaista ja arvokkaista raaka-aineista valmistetut gourmet-herkut ja kaunis muotoilu.

    Tuli, jää, maa ja ilma sekä neljän vuodenajan tuomat vaihtelut antavat pohjan maun ja muodon sinfonialle.

    Sesongin makuhuiput sekä järvestä että metsästä - villin luonnon parhaat aromit - tarjoillaan tyylillä ja tunteella.

    Menu Signature huipentuu keittiömestari-keraamikko Jarmo Pitkäsen syötävään suklaa- ja sokeritaideteokseen.

    Kattaus läpi aterian on Keramiikkastudio Tundran tuotantoa.

    Illalliseen sisältyy numeroitu ja signeerattu menukortti sekä Studio Tundran keramiikkaa.

min. 2 henkilöä

Juomat suositellaan paikan päällä, eivätkä ne sisälly menun hintaan.
Ilmoitettahan tilausta tehdessänne mahdolliset allergiat.

Studio Ravintola Tundran Catering voi toivomuksesta toteuttaa myös isommille ryhmille ikimuistoisia illallisia yhteistyökumppaneiden leireissä. Kysy tarjousta!

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas

ELY nega  eu lippu nega