Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisterinpitäjä
Tundra Ceramics & Gastronomy (käytetään Studioravintola Tundra) , Vuotungintie 152, 93800 Kuusamo
Y-tunnus: 1189325-4, p. 0407738000

Rekisteriasioista vastaava henkilö
Jarmo Pitkänen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi
Tundra Ceramics & Gastronomyn liiketoiminnan  asiakkuuteen ja muuhun yhteistyöhön perustuva asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi ja markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:
Perustiedot: Nimi, osoite, puhelinumero, sähköpostiosoite

Muut verkkokauppaan ja markkinointiviestintään liittyvä tiedot: Asiakasnumero sekä tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen liittyvät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi  käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n ulkopuolelle. Tietoja ei säilytetä  EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu. Salatut datayhteyet takaavat kaikkien henkilötietojen luottamuksellisuuden ja tietoturvan.

Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti/s-postitse ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Rekisteröidyn tarkastus-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Evästeistä

Evästeiden käyttö verkkosivuilla

Sivustolla käytetään evästeitä sen takaamiseksi, että palvelu on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen. Sivustolla käytämme evästeitä tilastollisen tiedon tuottamiseen ja kävijän tekemän tekstikoon muutoksen tallentamiseen (muutos voimassa myös seuraavan vierailun aikana).

Eväste (cookies) on sivuton pieni, käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeet on mahdollista ottaa pois käytöstä. Poistaminen tapahtuu selaimen asetuksista.

Jos toiminto kytketään pois, on hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas

ELY nega  eu lippu nega