@ Tundra, Kuusamo, Finland
Blinit ovat keskitalven juhlaruokaa mäteineen, kylmäsavukaloineen ja sienisalaatteineen. Blinikurssilla valmistamme keittiömestarin opastuksella pieniä blinejä, jotka soveltuvat hyvin alkuruoaksi. Pääruoaksi pariloidaan kananrintafileetä ja jälkiruoaksi valmistetaan suomalainen jälkiruokaklassikko, petits fours -pikkuleipävalikoima.
Tässä menussa valmistamme alkuun pikkuherkkuja kuusamolaisista sesongin raaka-aineista kuten kalasta, sienistä ja riistasta. Pääruoaksi käsittelemme ja valmistamme haukea ja jälkiruoaksi suklaisen herkun, ihanan fondantin.
Kuusamo on tunnettu metsistään ja järvistään. Kalastus on aina ollut merkittävä osa kuusamolaisten arkea ja juhlaa. Pyydysten kokeminen ja jännitys siitä, mitä särvintä vesien syvyyksistä saadaan, kuvastavat suomalaista sielunmaisemaa parhaimmillaan.
Piskamojärvi tunnetaan hyvänä siikavetenä. Talvella verkkopyynnin aikaan hauki, ahven, särki ja made ovat myös keittiömestarin toivelistalla.
+358 40 7738 000
info(at)tundra.fi
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo
FINLAND
© Studioravintola Tundra | Web Design Davas