Rekisteriseloste

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Rekisteriseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 § Rekisterinpitäjä Tundra Ceramics & Gastronomy (käytetään Studioravintola Tundra) , Vuotungintie 152, 93800 Kuusamo Y-tunnus: 1189325-4, p. 0407738000 Rekisteriasioista vastaava henkilö Jarmo Pitkänen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Rekisterin nimi Tundra Ceramics & Gastronomyn liiketoiminnan  asiakkuuteen ja muuhun yhteistyöhön perustuva asiakasrekisteri Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi ja markkinointitarkoituksiin. Rekisterin tietosisältö Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja: Perustiedot: Nimi, osoite, puhelinumero, sähköpostiosoite Muut verkkokauppaan ja markkinointiviestintään liittyvä tiedot: Asiakasnumero sekä tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen liittyvät tiedot. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisterinpitäjä rekisteröi  käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään. Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n ulkopuolelle. Tietoja ei säilytetä  EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella Rekisterin suojauksen periaatteet Rekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu. Salatut datayhteyet takaavat kaikkien henkilötietojen luottamuksellisuuden ja tietoturvan. Rekisteröidyn kielto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti/s-postitse ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tiedon korjaaminen Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi. Evästeistä Evästeiden käyttö verkkosivuilla Sivustolla käytetään evästeitä sen takaamiseksi, että palvelu on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen. Sivustolla käytämme evästeitä tilastollisen tiedon tuottamiseen ja kävijän tekemän tekstikoon muutoksen tallentamiseen (muutos voimassa myös seuraavan vierailun aikana). Eväste (cookies) on sivuton pieni, käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeet on mahdollista ottaa pois käytöstä. Poistaminen tapahtuu selaimen asetuksista. Jos toiminto kytketään pois, on hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Continue reading

Phone  +358 40 7738 000 
Email  info(at)tundra.fi
Vuotungintie 152
93800 Kuusamo
FINLAND

© Studioravintola Tundra | Web Design Davas